Alarma Punk Jazz представя за първи път във Велико Търново легендата на новозеландския и швейцарския ъндърграунд Дилейни Дейвидсън от Крайстчърч. 13 юни от 21:00 ч. Вход: 20/25 лв.

Дилейи Дейвидсън от Крайстчърч е поет с китара (понякога и с барабани или тромбон) и с цял куфар с призрачни истории. Бивш член на легендарните Dead Brothers, дарк-фолк, готик-кънтри и пънк-блус проповедник, сподвижник и духовен брат на Преподобния Бийт-Ман (Voodoo Rhythm Records) с осанката на по-млад братовчед на Том Уейтс и Тайгър Лилис от другия край на света (и по-голям брат на Марлон Уилямс, за когото Нова Зеландия, разбираемо, съвсем не е “другият край на света”), накратко: One Man Ghost Orchestra първа лига…

С още цял чувал нови песни, написани след албума Shining Day, който Дилейни представи у нас (в два други града – Пловдив и София) през 2019 г. Новият албум Out Of My Head излезе през март и е първият от пет години насам в дискографията на автора си. Можете да го чуете тук.

Ще има и специален гост (в много, много съзвучна стилистика) който ще открие с 30-минутен сет за Дилейни Дейвидсън (очаквайте обявяването на името му съвсем скоро)!

След концерта – фюнерал-джаз / рокабили / сърф-рок / готик-американа парти до първи петли от Тсетун Тсентанауа Първи!

Билети вече има в системата на EpayGo & на касите на EasyPay. Първите 20 са по 20 лв. После стават по 25.