ТЯ във Велико Търново се завръща отново в ТаМ на 7 юни, вторник от 19:00 ч.

She in Veliko Tarnovo illustration

ТЯ във Велико Търново представя активните жени на Велико Търново и дава възможност на момичета и жени с различни истории, и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали.
На това издание на ТЯ във Велико Търново ви срещаме с:

Адриана Христова, художник и илюстратор на свободна практика. Ади работи като преподавател по изобразително изкуство и е сертифициран IB Visual Arts ментор в Американския Колеж „Аркус“ гр. Велико Търново. Също така Ади е член на сдружение „Идействие“, което в периода 2012-2015 г. реализира проект „Таралеж – клуб за културни инициативи“.

Виктория Добринова, ПР и маркетинг специалист. Пътят на Вики стартира с предприемаческата организация Start It Smart | Veliko Tarnovo, където се включва като ПР и организатор на събитията. Впоследствие, заедно със съмишленици от организацията създава коуъркинг пространството Freedom 21. Благодарение на организацията, се ражда идеята за #търновскимацки, която развива като Instagram общност и местен инфлуенсър.

Събитието се организира на доброволчески принцип от Деница Милушева, Весислава Желева и Стефани Янева. Визуалната идентичност на събитието е дело на Милена Симеонова.

****

__________________

Номинирай следващите вдъхновяващи жени, които да говорят на събитието, попълвайки този формуляр.

Социалният формат „ТЯ в …“ ™ е създаден от Академия “Екатерина Каравелова” в Пловдив, с цел да вдъхновява и да спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа. Събитията ‘ТЯ в…’ се провеждат редовно в Пловдив, Варна, Габрово, Велико Търново, Сандански, Стара Загора, Плевен, Ловеч, Видин, Враца и Монтана. Научи повече за дейността на Академия “Екатерина Каравелова” на www.ekfwomen.org.