на 16 юли (неделя) от 11:00 ч. ви каним на куклен спектакъл с музика на живо "Роден под щастлива звезда" по текстове на финландската писателка Туве Янсон и творчеса работилница за деца. Вход 12 лв.

Тримата чудати герои от кукления спектакъл с музика на живо „Роден под щастлива звезда“ отпътуват за град Велико Търново, където на 16 юли (неделя) от 11 ч. в уютното културно пространство „ТАМ“ ще зарадват деца и родители със своите вълнуващи приключения.

Заедно те ще пътешестват към непознати земи, следвайки порива на своето сърце. Какво се случва с тях и какви предизвикателства имат по пътя си, ни разкриват вълшебните сцени създадени от артистите Маргарита Петрова – актриса и драматург, Здравка Кантарева – художник и сценограф и Милена Великова – пианист и композитор.

Представлението „Роден под щастлива звезда” – по текстове на финландската писателка Туве Янсон, е първото от трилогията „Приключения с кораб”. Цялата творческа програма, създадена от артистите, предоставя възможност за докосване до магията на театралното и музикалното изкуство.

Събитието е подходящо за деца от 4 до 10 години. Местата са ограничени, пишете ни, за да запазите място!

Продължителността на представлението е 50 мин.
Продължителността на творческата работилница е 40 мин.

Събитието се осъществява с подкрепата на Програма “Достъп” на Фондация “Арт Офис”, финансирана от Национален фонд “Култура”.